Kağıttan Kalpler - Courtney Walsh - Kitap Yorumu

Pazartesi, Ocak 11, 2016


                                                          Belki de yok olan hayaliniz sizi mutluluğa götürecektir...

Kağıttan Kalpler küçük bir kasabada babasından kalan  kitabevi'ni işleten yalnız, aşka inancını yitirmiş bir kadının hikayesiyle başlamaktadır. Abigail' hayatında değer verdiği tek şey bu küçük kitabevi'dir. Hayali ise binanın tamamını alarak Nook kitabevini büyütmektir. Uzun süredir hayalini gerçekleştirmek için para biriktirmekte ancak hiçbir şey hayalini kurduğu gibi gitmeyecektir.

Aşıklar Parkı kasabasına kızıyla birlikte bir doktor yerleşir. Kalbi, yüreği yaralı, zor günler geçirmiş, kendine ve kızına yeni bir hayat kurmaya çalışan biri. Jacob muayenehane açmak için Abigail  hayalini kurduğu binanın tamamını satın alır ve binayı yenilemeye başlar. Abigail bir yıl içinde Nook Kiabevi' ni boşaltması gerekecektir.


Abigail kitabevini geri alabilmek için gönül işi gönüllüleri grubuna dahil olur ve onların da yardımıyla Jacob' dan Nook Kitabevi' ni almak için pilanlar yapmaya başlarlar. Abigail bu sayede kağıttan kalplerle tanışır. Bir çiftin aşk hikayesini anlattığı kağıttan kalplerin üzerindeki notlar bu çifte hayran bırakır ve bu çiftin kim olduğunu öğrenme merakı her geçen gün artmaya başlar.

Jacob ise her geçen gün Abigail' a bağlanmaya başlasa da  bir yanı çok istese de kitabevini geri verme gibi bir niyeti yoktur.
Abigail'ın Jacob'a duyduğu nefret bile zamanla aralarına girmeyi başaramaz.

Kitabın kapak tasarımına gelecek olursak kesinlikle çok sevimli ve çok iyi düşünülmüş, kitabın konusuyla da çok uyumlu bir kapak olmuş. Kesinlikle kış aylarında okunması gereken sıcacık bir kitapla çıkmış Arkadya yayınları. Ayrıca kitabın konusunun bir kitabevinde geçmesi de benim alma nedenlerimden birisi, bu tür mekanlarda geçen kitapları çok sevdiğimi söylemeliyim.


                                                      Sen benim gerçekleşen hayalimsin...

Bunlarda İlginizi Çekebilir

8 yorum

  1. Katılıyorum kapak çok hoş cidden :)

    YanıtlaSil
  2. Tasarımı çok hoş gerçekten de ne güzel yorumlar yapmışsınız. :)

    YanıtlaSil
  3. tasarımı için bile alınır bu :) cok guzel gorunuyor :) teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) Tasarımı da, konusu da çık tatlı.:)

      Sil
  4. Ben de söylendiği gibi tasarımıni çok beğendim. Yazdiklarinız da cok hoş ilk dırsatta okumak isterim. Takipteyim sizi de beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevinirim. En kısa zamanda gelicem. Teşekkürler.

      Sil

Facebook

Subscribe